Si cea mai buna dieta de slabit este…

December 1st, 2011 by Andreea Leave a reply »

dieta de slabitOamenii intotdeauna incearca sa afle care este cea mai buna solutie pentru orice, si inclusiv pentru o dieta de slabit. Astfel, este ceva natural ca oamenii sa incerce sa gaseasca cea mai buna dieta de slabit.

Sunt atat de multe diete de slabit in ziua de astazi incat este aproape imposibil sa le verifici pe toate in detaliu. Insa putem sa ne uitam la principiile generale care fac o dieta de slabit buna. Asta cu siguranta ne va ajuta sa gasit cea mai buna dieta de slabit.

Ce urmarim la o dieta de slabit

Primul principiu care ar trebui scos in evideta este durata rezultatelor.

O dieta de slabit este inutila daca nu ne ofera rezultate de durata. Cine ar  vrea sa fie intr-un continuu process de slabire-ingrasare? Daca esti familiar cu acest process, atunci probabil ca nu ai gasit cea mai buna dieta de slabit.

Din pacate, multe dintre aceste diete de slabit ne pun exact in aceasta situatie repetitiva. Ce altceva este mai bine pentru cineva care vrea sa iti ia bani din portofel decat sa iti ofere un produs care are rezultate doar pentru o anumita perioada de timp, pentru ca apoi sa te intorci tot la el ca sa cumperi si mai mult?

Cel mai important pas spre a gasit cea mai buna dieta de slabit este modificarea regimului alimentar si modificarea stilului de viata.

Ce efect are dieta de slabit asupra sanatatii si asupra starii de bine?

Nu are rost sa slabim daca stim ca acest lucru ne va afecta sanatatea. Organismele noastre au fost concepute sa arda grasime doar atunci cand necesarul nostru de energie depaseste energie continuta in alimentele pe care le mancam.Orice dieta de slabit care nu tine cont de acest principiu, probabil ca nu este buna pentru sanatate.

Cea mai buna dieta de slabit ar trebui sa ne ofera rezultate previzibile si satisfacatoare. Stilul nostru de viata modern ne-a obisnuit sa obtinem totul repede si cu efort minim. Daca avem aceeasi atitudine si fata de dieta de slabit, cu siguranta nu vom obtine rezultatele dorite. Pentru orice lucru care vrem sa dureze in timp, indiferent daca este vorba de o casnicie fericita, o musculatura armonioasa, o cariera prospera sau un abdomen plat, trebuie sa luptam si sa depunem efort constant.

Cea mai buna dieta de slabit este una care iti ofera rezultate de durata, cu efort constat si care este buna pentru sanatatea ta si starea de bine.

Advertisement

Comments are closed.