Reteta de slabit perfecta

October 1st, 2010 by Andreea Leave a reply »

Reteta de slabit perfecta este foarte greu de gasit in zilele noastre, avand in vedere toate problemele de greutate existente si toate variatiile metabolice a persoanelor care sufera de asemenea afectiuni.

Obezitatea este una dintre cele mai periculoase afectiuni de sanatate din zilele noastre, iar pentru o astfel se afectiune, trebuie sa existe si o reteta de slabit pe masura. Obezitatea sta la baza aparitiei problemelor cardiace, cum sunt insuficienta cardiaca si hipertensiunea arteriala, fiind o cauza si pentru diabet, aceasta din urma afectiune fiind fatala persoanelor cu probleme de greutate. Luand in calcul aceasta realitate sumbra, trebuie sa cautam o reteta de slabit perfecta care sa ne asigure un viitor sigur si lipsit de probleme de sanatate de genul celor expuse mai sus.

Ce este o reteta de slabit?

Aceasta intrebare are un raspuns foarte simplu.  O reteta de slabit este o combinatie de masuri, pasi si metode ce trebuie urmate si respectate in vederea inlaturarii kilogramelor in plus atat de nedorite. O retetea de slabit nu include insa folosirea unor pastile de slabit. O reteta de slabit este sansa de recapatare a vechii siluete pentru persoanele care doresc cu tot dinadinsul sa arate ca in tinerete si sa-si recapete increderea in sine pierduta o data cu aparitia kilogramelor in plus.

Cum arata o reteta de slabit perfecta?

Ei bine, acum vine partea interesanta a acestui articol. O reteta de slabit perfecta nu este universala, nu se aplica la fel in cazul fiecarui individ, sau cel putin nu 100%. O reteta de slabit perfecta contine unele masuri mai mult sau mai putin exigente, in functie de gravitatea afectiunii fiecarei persoane, si unii pasi ce trebuie urmati in totalitate.

O reteta de slabit perfecta nu include meniuri speciale, sau ingrediente speciale. O reteta de slabit perfecta iti permite sa mananci aproape tot ce iti place sa mananci, cu exceptia produselor cu un nivel caloric foarte ridicat si a celor din categoria fast-food, dar in cantitati mici, potrivite unei persoane care incearca sa slabeasca. O reteta de slabit perfecta impune minim 3 mese pe zi, si alte 3 gustari, toate acestea avand cantitati mici, dar un interval de repetitie scurt. Pe langa un astfel de meniu, o reteta de slabit perfecta include si urmarea unui program lejer de exercitii fizice ce pot fi desfasurate in intreaga zi, indiferent de loc. Aceasta este o reteta de slabit perfecta, pentru tine, pentru mine, si pentru toti cei care vor sa slabeasca rapid si sigur.

Advertisement

Comments are closed.