Regim de slabit pentru toamna

September 27th, 2010 by Andreea Leave a reply »

Regim de slabit este o sintagma foarte cunoscuta de acele persoane care sunt in cautarea unei modalitati de inlaturare a kilogramelor in plus.regim de slabit

Acum ca vara s-a terminat, este momentul sa punem in balanta toate partile bune si rele ale acestei perioade de vacanta. Cu siguranta vom observa ca am acumulat cateva kilograme in plus si ca silueta noastra a suferit cateva modificari, dar nu in beneficiul nostru. O asemenea constatare nu ne poate face decat sa cautam o metoda de a inlatura aceste kilograme in plus, iar una dintre aceste metode este un regim de slabit bine pus la punct.

Ce este un regim de slabit?

Contrar opiniei publice, un regim de slabit nu consta doar in modificari ale dietei si in impunerea unui meniu strict pe o perioada fixa de timp. Un regim de slabit este mai mult decat atat. Un regim de slabit necesita rabdare, atat fizica, cat si psihica. Un regim de slabit necesita impunerea unui program de exercitii usoare zilnice si a unui ritm de viata mai alert. Un regim de slabit are ca scop, printre altele, inlaturarea sedentarismului, si implicit eliminarea unor conditii propice acumularii de kilograme in plus. Un regim de slabit poate include si folosirea de pastile de slabit.

Urmeaza nu regim de slabit eficient

Asa cum am spus inca de la inceput, in acest articol iti voi prezenta un regim de slabit perfect pentru sezonul ploios. O dieta este nelipsita dintr-un regim de slabit, iar in cazul unui regim de slabit pentru toamna, se impune o dieta naturala care sa contina ingrediente care se gasesc cu mare usurinta in acest sezon.

Astfel se recomanda consumul de salate din legume cum ar fi rosiile, castravetii, vinetele, telina, morcovii, sfecla, conopida si prazul. Acestor ingrediente se alatura si varza, care poate fi consumata ca si garnitura, ca salata, sau care poate fi folosita pentru prepararea unor supe specifice acestui anotimp.

In afara unei diete naturale, acest regim de slabit trebuie sa includa si un program de exercitii fizice care se pot realiza in intimitatea propriei case. Aceste exercitii pot fi constituite de serii de flotari, abdomene, genuflexiuni, exercitii de stretching, aerobic si chiar yoga. Asadar, un astfel de regim de slabit te poate ajuta sa-ti atingi telul, si sa scapi de kilogramele in plus. Decizia este a ta, alege un regim de slabit pentru toamna!

Advertisement

Comments are closed.