Regim de slabit pentru toamna 2011 – partea 1

September 15th, 2011 by Andreea Leave a reply »

regim de slabitA trecut vara fara sa iti dai seama, iar acum simti ca ai nevoie de un regim de slabit din cauza kilogramelor pe care le-ai acumulat in concediu? Ai nevoie de o solutie pentru a iti recapata silueta pe care o aveai inainte de a te desfata pe plaja alaturi de prieteni si familie? Simti nevoia sa abordezi un stil de viata sanatos care sa te ajute sa arati si sa te simti mai bine? Ei bine, te aflii in locul potrivit. In acest articol iti voi prezenta un regim de slabit de toamna care te va ajuta sa-ti atingi obiectivele.

Am nevoie de un regim de slabit?

Toate persoanele care acumuleaza cateva kilograme se intreabadaca au nevoie de un regim de slabit atunci cand isi propun sa slabeasca. Ceea ce este cel mai important insa este determinarea motivului acumularii acelor kilograme, si a necesitatii unui regim de slabit. Este foarte posibil ca atunci cand esti in vacanta sa renunti pentru o saptamana sau doua la grijile cu privire la alimentatia ta, sa renunti la exercitiile fizice zilnice, si sa te rasfeti abandonand orice grija. Ei bine, daca in acest timp te vei ingrasa cuc ateva kilograme, poti fi sigur ca acestea vor disparea in momentul in care iti vei relua ritmul tau normal.

Daca insa kilogramele in plus devin suparatoare, daca observi ca trebuie sa iti schimbi si garderoba pentru a putea iesi in societate, atunci poti fi sigur ca ai nevoie de un regim de slabit. Ingrasarea este un cerc vicios din care este greu sa iesi fara vointa si fara ambitie. Este un caz des intalnit al acelor persoane care intra in depresie atunci cand se ingrasa fie numai cu cateva kilograme, ca apoi sa se refugieze in mancare, contribuind astfel la accelerarea procesului de ingrasare si la degradarea increderii in sine, si accentuand necesitatea unui regim de slabit.

Cand trebuie sa incep un astfel de regim de slabit?

Un regim de slabit ar trebui inceput atunci cand alte metode de inlaturare a kilogramelor in plus dau gres, cum ar fi reducerea caloriilor din alimentatie, revenirea la un meniu slab in grasimi si glucide etc. Mai multe despre acest lucru vom afla insa in articolul urmator in care vom trata in continuare nevoia de un regim de slabit pentru toamna.

Advertisement

Comments are closed.