Prezentarea rapida a catorva diete de slabit

October 25th, 2010 by Andreea Leave a reply »

diete de slabitDaca ai dat peste acest articol, cu siguranta iti doresti sa aflii mai multe informatii despre cat mai multe diete de slabit existente in acest moment. Ei bine, considera-te norocos, deoarece acesta este scopul acestui articol.

Toata lumea stie ca exercitiile fizice ajuta la remodelarea corpului. In acelasi timp, un program de exercitii fizice bine pus la punct combinat cu un program culinar sanatos si echilibrat te poate ajuta sa slabesti mult mai repede si mult mai eficient. Urmand aceasta idee, am ales sa va prezint cateva informatii generale despre cateva diete de slabit existente si promovate tot mai mult in zilele noastre, dar care nu recurg la folosirea de pastile de slabit.

Diete de slabit eficiente

Una dintre aceste diete de slabit este Dieta Zone care presupune eliminarea zaharului si a amidonului din alimentatia noatra zilnica. Conform acestei diete de slabit, prin eliminarea acestor doua componente putem sa slabim in mod constant zilnic, sa amanam semnele imbatranirii si sa ne imbunatatim activitatea cerebrala si fizica foarte usor.

Printre aceste diete de slabit se numara si Dieta Sommersizing, pusa la punct de celebra Suzanne Sommers. Principiul aceste diete de slabit este selectarea carbohidratilor si a grasimilor pozitive pentru organismul nostru. Astfel, daca reusim sa consumam numai carbohidrati cu un continut glicemic scazut, ne putem tine sub control glicemia si insulina, acest lucru ducand la o accelerare a ritmului de ardere a grasimilor. Pe acest principiu al carbohidratilor se bazeaza si alte diete de slabit faimoase pentru popultaritatea lor, cum este Dieta South Beach sau Dieta Atkins. Aceste doua diete de slabit ne recomanda sa eliminam aproape in totalitate carbohidratii din alimentatia noastra zilnica, singurul tip de carbohidrati permis pentru consum fiind cei din legume.

Alege una dintre aceste diete de slabit acum

Dupa cum ti-am promis la inceputul acestui articol, ti-am prezentat cateva informatii generale si specifice legate de anumite diete de slabit care fac furori in randul persoanelor cu probleme de greutate si nu numai din intreaga lume. Daca vreuna dintre aceste diete de slabit ti se pare potrivita pentru tine, sau daca iti doresti sa incerci una sau mai multe astfel diete de slabit pentru a afla care este cea mai buna pentru tine, incepe acum si bucura-te de efetele extraordinare ale unei diete de slabit rapide si eficiente.

Advertisement

Comments are closed.