Cure de slabire si adevarul despre acestea

September 28th, 2010 by Andreea Leave a reply »

In ultimii ani nu a trecut nici macar o zi in care sa nu ni se recomande sa apelam la anumite cure de slabire care sa ne ajute pe noi si pe copiii nostri. In ultimii ani ni s-a tot spus ca generatia tanara sufera foarte mult din cauza exemplului pe care i-l oferim noi, iar copiii sunt mai dezvoltati ca niciodata deoarece au parinti grasi si nesanatosi.

Cure de slabirePrin toate mijloacele media putem gasi tot felul de cure de slabire, pastile de slabit si potiuni magice care ar trebui sa ne ajute sa slabim. Insa daca toate aceste cure de slabire si pilule ar functiona crezi ca am mai fi cu totii grasi? In nici un caz. Din nefericire, o parte a populatiei este inselata, iar scopul acestui articol este de a prezenta adevarul.

Atentie! Exista cure de slabire ineficiente!

Cel mai nedrept lucru este ca medicii specialisti in nutritie, care inteleg cu adevarat problema obezitatii, stiu ca anumite cure de slabire nu functioneaza si totusi ni le recomanda. Peste 98% din oamenii care urmeaza cure de slabire se ingrasa la loc in cel mult doi ani, acumuland uneori mai multe kilograme decat aveau inainte. Anumite cure de slabire nu fac decat sa ingrase oamenii. Asa ca de ce tot insista revistele cu aceste cure de slabire fara niciun efect si de ce nu se axeaza pe acele cure de slabire care chiar pot fi de folos si care pot ajuta pe cei care au adevarat nevoie? Raspunsul este simplu.

Problema este ca nu toata lumea are aceleasi interese, si la fel ca intotdeuna, acele cure de slabire mai bine mediatizate sunt cel mai des recomandate si cel mai des utilizate. In timp ce companiile farmaceutice sustin ca incearca din rasputeri sa gaseasca un tratament de slabit, acesta inceteaza sa apara. Realitatea este trista, dar exista. Din acest motiv va voi oferi in continuare o alternativa, acele cure de slabire adevarate.

Cure de slabire adevarate

Cele mai eficiente cure de slabire sunt cele bazate pe un meniu natural, care urmeaza principiul igienei naturale, si care se axeaza pe un slabit gradual, si pe combinarea unui meniu sanatos cu un program de exercitii fizice zilnic. Aceste cure de slabire sunt cele care ar trebui recomandate de catre toti nutritionistii.

Ceea ce trebuie sa faci este sa incetezi sa mai citesti ultimele reviste care descopera in fiecare zi asa-zisele cure de slabire miraculoase, sa incetezi sa mai crezi reclamele care promoveaza cure de slabire mincinoase si sa apelezi la un nutritionist sau la un medic care sa iti recomande o lista de cure de slabire eficiente care sa ti se potriveasca.

Advertisement

Comments are closed.