10 reguli de aur despre inceperea unui regim de slabit

November 9th, 2010 by Andreea Leave a reply »

regim de slabitNimic nu ne poate inlocui sanatatea, si este foarte important sa recunoastem acest lucru, mai ales daca avem probleme, cum ar fi cele de greutate, si daca starea noastra necesita impunerea unui regim de slabit rapid.

In acest articol vom vorbi despre acele masuri care trebuie luate inainte si in timpul unui regim de slabit, despre acele reguli stricte care trebuie urmate pentru ca un regim de slabit sa aiba efect, si despre toate conditiile in care trebuie facute schimbarile anterioare unui regim de slabit. Dar mai intai, hai sa aflam ce este un regim de slabit cu exactitate.

Ce este un regim de slabit?

Foarte multe persoane se intreaba acest lucru, si au diverse opinii legate de definitia acestui asa-zis ritual conceput sub forma unei lupte cu problemele de greutate. Un regim de slabit reprezinta o intreaga suita de modificari si conditii ce trebuie respectate si impuse in scopul echilibrarii organismului nostru si a inlaturarii kilogramelor in plus.

Un regim de slabit nu se bazeaza pe consumul de pastile de slabit sau pe vreun fel de produse pentru slabit, ci este axat pe impunerea unei alimentatii foarte sanatoase si a unui stil de viata adecvat unei persoane cu probleme de sanatate. Astfel, pentru a urma un regim de slabit trebuie sa renunti la toate acele preparate nesanatoase, la junk food si fast food si trebuie sa incluzi un program de exercitii fizice usoare in orarul tau zilnic.

10 reguli pentru un regim de slabit perfect

Atunci cand urmezi un regim de slabit trebuie sa:

-          Fi subtil in legatura cu fiecare modificare pe care urmeaza sa o faci in alimentatia sau programul tau zilnic

-          Pastrezi un document cu progresul tau zilnic

-          Te rasplatesti atunci cand treci de un nivel propus

-          Fii tot timpul informat cu privire la noi metode de combatere a problemelor de greutate

-          Faci exercitii fizice in fiecare zi

-          Mergi la medicul tau in mod regulat pentru a iti urmari starea de sanatate

-          Iti pastrezi starea pozitiva

-          Bei foarte multe lichide naturale

-          Mananci foarte sanatos

-          Nu renunti oricat de greu ti s-ar parea la un moment dat.

online pharmacy Quibron-T

Advertisement

Comments are closed.